ZANDSCULPTUREN BEDRIJFSUITJE

Zandsculpturen op het strand van IJmuiden

Bij een dag op het strand in IJmuiden mag het bouwen van een zandsculptuur natuurlijk niet ontbreken. Zand in overvloed… laten we het goed gebruiken! Ben jij een beetje creatief?


 

Zandsculpturen saai? Echt niet! Niemand loopt namelijk zonder te stoppen voorbij aan een indrukwekkend zand kunstwerk! Het is aan jou om er iets supertofs van te maken. Naast het "harde werken" bij de andere activiteiten, is het ook tijd voor ontspanning! Een groepsuitje of bedrijfsuitje zandsculpturen is daarom de ideale activiteit. We beginnen met het vullen van de houten bekisting met een mix van zand en water. Flink aanstampen en dan kan het sculpturen beginnen. Je gaat in teams aan de slag om de mooiste creaties te maken. Scheppen, emmers en sculptuurgereedschap, alles is aanwezig.. Creativiteit is de enige grens! 

 

Groepsuitje

Zandsculpturen is perfect voor de teambuilding tijdens jouw bedrijfsuitje. Door samen te werken, creatief te denken en elkaar aan te vullen, ontstaan prachtige kunstwerken. De verschillende talenten, die binnen de groep aanwezig zijn, worden duidelijk naar voren gebracht. Het verhoogt de collegialiteit. Je wordt uitgedaagd om samen te werken en je creativiteit de vrije loop te laten. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om te doen! Samen komen de teams tot een verrassend resultaat, waar je als groep trots op kan zijn. Welk team is hier het best in en overtreft de rest?

 

Arrangementen

Zandsculpturen bij Zuidpier is mogelijk in combinatie met twee van onze andere activiteiten op het strand, waarbij je een drie uur durend programma hebt. Wil je samen met een groep vrienden, de familie of voor de teambuilding van je personeel zandsculpturen in IJmuiden? Twijfel dan niet langer en vraag een offerte aan. Wil je meer informatie over de opties voor groepen, een uitje en/of arrangementen bij Paviljoen Zuidpier? Klik dan hier. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292.

 

Eten en drinken

Meer informatie over het BBQ-buffet, het diner en drinken vind je onder het menu 'eten en drinken'!

 

Wie durft het aan om in teamverband een prachtig zandsculptuur te maken? Boek nu!

 

 


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL