STRANDACTIVITEITEN

Een onvergetelijk bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of professionele teambuilding met o.a. blokarten of outdoor lasergame beleven? Een vergadering op het strand? I.s.m. Paviljoen Zuidpier verzorgt Outstanding Events het hele jaar door actieve- en creatieve belevingsevents voor kleine en grote groepen op het strand van IJmuiden.

Voor de deur bij Paviljoen Zuidpier ligt het evenementenstrand, waar strandactiviteiten als blokarten, power kiten en ribvaren het hele jaar door uitgevoerd kunnen worden. Vraag hier nu een offerte op maat aan!

BLOKARTEN

Wat is blokarten?

Blokarten is een rage die over is komen waaien uit Nieuw-Zeeland. Met deze moderne strandzeiler gaan we het harde zand op. Klik hier voor meer informatie over blokarten.

Instructie

Na een korte instructie is iedereen in staat om deze spectaculaire sport te beoefenen. Race over het strand met de wind door je haren. Een ultieme manier om eens lekker uit te waaien.

Wauw!

Blokarten is een activiteit met een zeer hoge wauw factor! Begeleid door ervaren instructeurs, want ook hier staat veiligheid voorop. Vraag nu een offerte aan!


POWER KITEN

Klein beginnen

We beginnen met een kleine vlieger om het sturen onder de knie te krijgen. Eerst samen met een instructeur, later alleen. Hierna zijn de grote kites aan de beurt! Klik hier voor meer informatie over powerkiten.

Bijzondere ervaring

Een ervaring om niet snel meer te vergeten! Power Kiten is een spectaculaire activiteit waarbij het element wind centraal staat

Begeleiding

Deze activiteit wordt begeleid door ervaren instructeurs. Veiligheid staat bij ons voorop! Vraag nu een offerte aan.


OUTDOOR LASERGAME

Paintball zonder verf, in de duinen!

Outdoor Lasergamen is één van de meest populaire activiteiten van Outstanding Events! Het lasergamen combineert de spanning van paintball met de unieke locatie van het strand en haar duinen. Klik hier voor meer informatie over Outdoor Lasergame.

Sportief en tactisch

Een compleet veilige activiteit voor sportieve en minder sportieve mensen. Twee teams spelen tegen elkaar verschillende wedstrijdvormen in een uitdagend veld.

Teamwork

Teamwork is de sleutel tot de overwinning. Wie werkt het beste samen en verovert de vlag? Vraag nu een offerte aan!


BOOGSCHIETEN

Robin Hood?

Schuilt er in jou ook een Robin Hood? Boogschieten is een ervaring die je zeker niet elke dag meemaakt. Klik hier voor meer informatie over boogschieten.

Eerst de techniek

De techniek van het boogschieten wordt uitvoerig behandeld voor een zo groot mogelijke succesbeleving. Iedereen kan boogschieten! Een activiteit voor alle leeftijden.

Begeleiding

Deze activiteit wordt begeleid door een deskundig en gediplomeerd instructeur. Veiligheid staat bij ons altijd bovenaan, zo ook bij het boogschieten. Vraag nu een offerte aan!

 


LANDBOARDEN

Extreme funsport

Landboarden is een extreme funsport! Je wordt op een super sized skateboard voortgetrokken door een powerkite. Klik hier voor meer informatie over landboarden.

Flinke snelheid

De instructeur brengt je eerst de kneepjes van het powerliften bij. Vervolgens stappen we op het landboard om over het strand te rijden.

Kitesurfen

Voortgeblazen door de wind kun je een flink hoge snelheid bereiken, de succesbeleving is groot. Landboarden is de opstap naar het kitesurfen op zee. Vraag nu een offerte aan!


DISCGOLF

Frisbee en golf

De frisbee variant van het traditionele golf. Een opkomende sport, die al zeer populair is in landen als Amerika, Japan en Nieuw Zeeland. Klik hier voor meer informatie over discgolf.

Korte introductie

Na een korte introductie van de activiteit en een clinic over de verschillende werptechnieken gaan we op pad. Je werkt een uitdagend parcours af.

Minste worpen

In zo min mogelijk worpen probeer je de frisbee in de polehole te gooien. Degene met het minst aantal worpen wint de ronde! Vraag nu een offerte aan.


BRANDING KAJAKKEN

Dwars door de golven

Baan je een weg door de branding, dwars door de golven. Heb je het gehaald dan is de beloning groot. Surf met de kajak op een golf terug naar het strand. 

Sit on top

De kajak's waarop gevaren wordt zijn 'sit on tops'. Dit zijn eenvoudige kajaks om mee te varen, waardoor de succesbeleving erg groot is.

Veiligheid

Naast eenvoudig zijn de kajaks ook erg veilig. Je zit niet vast dus omslaan is geen probleem! Vraag nu een offerte aan.


BRANDING RAFTEN

Perfecte teambuilding

Wat niet veel mensen weten is dat de Noordzee zich uitstekend leent voor deze geweldige watersport. Een perfecte teambuilding activiteit!

Door de stevige branding

Met de boot door de stevige branding proberen te komen om vervolgens terug te kunnen "surfen" op de golven. Een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Begeleiding

Uiteraard onder begeleiding van een ervaren instructeur. Goed ingepakt in een wetsuit, zwemvest en helm. Vraag nu een offerte aan!


BAMBOE (TEAM) BUILDING

Bamboe

Bamboe is een materiaal dat zich uitstekend leent voor bouwwerkzaamheden. Het is duurzaam en sterk. Grote constructies staan in korte tijd.

Teambuilding bij uitstek

Bouwen aan een object is de ultieme manier om samenwerken te oefenen. Succesbeleving en resultaat zijn gegarandeerd.

Teamwork

Teamwork is de sleutel tot succes. Wie werken het beste samen? Plan, doel, taakverdeling en communicatie. Alles komt aan bod! Vraag nu een offerte aan.


BEACHVOLLEYBAL

Ultieme strandsport

Bij een strandprogramma kan de ultieme strandsport natuurlijk niet ontbreken. Beachvolleybal is gegarandeerd een succes. Welk team is het beste op elkaar ingespeeld? Klik hier voor meer informatie over beachvolleybal.

Workshop 

Bij de workshop worden de belangrijkste elementen behandeld. Daarna volgt de wedstrijd om deze technieken in de praktijk te brengen.

Toernooi

Of toch een toernooi? Er wordt een competitie opgezet, niet alleen voor de punten maar ook zeker voor de beleving! Vraag nu een offerte aan.


ARROW COMBAT

Pijl en boog?

Pijl en boog schieten op elkaar? Trefbal in combinatie met boogschieten, dat is arrow combat. Niet voor watjes, want waarschijnlijk neem je een blauwe plek mee naar huis. Klik hier voor meer informatie over arrow combat. 

Targets en tegenstanders!

De winnaar is het team dat als eerste alle targets uit het bord van de tegenstander heeft geschoten, maar leuker is natuurlijk al je tegenstanders uitschakelen.

Een blauwe plek

Arrow combat wordt gespeeld met een speciale pijl met een faam punt. Een blauwe plek dus, maar veilig is het wel! Vraag nu een offerte aan!


RIB VAREN

Spectaculair!

Het rib varen, als onderdeel van het safety at sea programma, is ongetwijfeld het meest spectaculaire onderdeel van Outstanding Events!

9.5 meter en 350 PK

Dit wordt een ervaring die je de rest van je leven zal bijblijven. Deze 9.5 meter lange rib boot heeft de beschikking over maar liefst 350 PK!

Veiligheid

Na een uitgebreide veiligheidsinstructie gaan we het water op. Met reddingsvest en overlevingspak (afhankelijk van het weer). Vraag nu een offerte aan!


ZANDSCULPTUREN

Element zand

Bij een dag op het strand mag het bouwen van een zandsculptuur natuurlijk niet ontbreken. Zand in overvloed, laten we het goed gebruiken! Klik hier voor meer informatie over zandsculpturen maken.

Sculpturen

We beginnen met het vullen van de houten bekisting met een mix van zand en water. Flink aanstampen en dan kan het sculpturen beginnen.

Creativiteit

Scheppen, emmers en sculptuurgereedschap, alles is aanwezig.. Creativiteit is de enige grens! Vraag nu een offerte aan.


BEACH LACROSSE

Indianen

Oorspronkelijk werd beach lacrosse gespeeld door de indianen om hun conflicten op te lossen en nieuwe krijgers te trainen. Klik hier voor meer informatie over beach lacrosse.

Voor iedereen

Op het strand laten we het fysieke contact achterwege. Hierdoor blijft er een fantastische sport over die door iedereen gespeeld kan worden!

Let's play!

De teams worden verdeeld, de tactiek besproken en misschien wordt er zelfs een aanvoerder aangewezen? Onze scheidsrechter fluit af. Let's play! Vraag nu een offerte aan.


WAT IS EEN 'OUTSTANDING' EVENT BIJ PAVILJOEN ZUIDPIER?

Begeleiding

Al onze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs.

Alternatief programma

Mocht het gekozen programma niet door kunnen gaan door bijvoorbeeld gevaarlijke weersomstandigheden of andere externe factoren, dan bieden wij in overleg een passend alternatief programma aan. 

Kledingadvies

Ons motto is: 'slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding'. Onze activiteiten gaan dus altijd door. Tegen een kleine meerprijs kan Outstanding Events regenkleding verzorgen.

Eten en drinken

Meer informatie over de buffetten en het eten en drinken bij Paviljoen Zuidpier vind je onder het menu 'eten en drinken' of je kunt hier klikken!


OFFERTE OP MAAT?

Via het onderstaande formulier kun je vrijblijvend informatie aanvragen over de mogelijkheden op het gebied van eten, drinken en strandactiviteiten bij Paviljoen Zuidpier. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers:

0255-514222.

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL