BEDRIJFSUITJE POWERKITEN

Een van de meest onvergetelijke activiteiten als groepsuitje met vrienden, bedrijfsuitje of professionele teambuilding beleven? Misschien is powerkiten iets voor jullie! Powerkiten is de laatste jaren erg populair geworden en wordt ook wel het 'serieuze' vliegeren genoemd.

 

Het is namelijk de vlieger die je van vroeger kent, maar dan een heel stuk groter! Het grote verschil tussen je vliegertje van vroeger en een powerkite is dat je niet meer hoeft te rennen in de hoop hem omhoog te krijgen, gelukkig!

 

Powerkiten is populair

Dat het powerkiten steeds populairder wordt, is niet zo gek. Want wat is er nu leuker dan op het strand van IJmuiden bezig te zijn en te spelen met de krachten van de natuur? Zet je hakken in het zand om de powerkite in bedwang te houden of spring mee en wordt twintig meter verder weer zachtjes neergezet. Powerkiten is leuk en spannend tegelijk… een fantastische belevenis voor jong en oud!

Klein beginnen

We beginnen met een kleine vlieger om het sturen onder de knie te krijgen. Eerst samen met een instructeur, later alleen. Hierna zijn de grote kites aan de beurt! Deze activiteit wordt begeleid door ervaren instructeurs. Veiligheid staat bij Paviljoen Zuidpier namelijk voorop! Onze professionele instructeurs maken je snel vertrouwd met de powerkite.

 

Bijzondere ervaring

Powerkiten is een spectaculaire activiteit op het strand waarbij het element wind centraal staat. Het is een ervaring om niet snel meer te vergeten. Perfect voor een groepsuitje met vrienden/familie of een bedrijfsuitje. Ook is het ideaal als onderdeel van een dagprogramma of om te combineren met andere activiteiten. Sluit de dag goed af bij Zuidpier met een heerlijke BBQ.

 

Kledingadvies: Kleed je vooral naar de weersomstandigheden. Het is fijn om sportieve en/of lekker zittende kleding aan te hebben. Bij lekker weer is een zonnebril en/of zonnebrand altijd handig.


OFFERTE AANVRAGEN OF MEER WETEN?

 

Powerkiten is ook mogelijk in combinatie met twee van onze andere activiteiten, waarbij je een drie uur durend programma hebt. Wil je samen met een groep vrienden, de familie of voor de teambuilding van je personeel powerkiten in Ijmuiden? Twijfel dan niet langer en vraag een offerte aan. Wil je meer informatie over de opties voor groepen, een uitje en/of arrangementen? Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292.

 

 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL