OUTDOOR LASERGAME BEDRIJFSUITJE

Heb je altijd al eens buiten willen lasergamen? Zoek je een sportief bedrijfsuitje of groepsuitje met vrienden? Hoe tof is het dan om te gaan lasergamen in de duinen van IJmuiden? Een onvergetelijke ervaring!

 

Paintball zonder verf, in de duinen!

Outdoor lasergame is één van de meest populaire activiteiten van Outstanding Events bij Paviljoen Zuidpier! Je hebt geen last van blauwe plekken en verfspetters, maar combineert toch de spanning van paintball met de unieke locatie van het strand en haar duinen. We beschikken over het beste lasergame systeem dat op dit moment beschikbaar is.

Sportief en tactisch

Kruipen, schuilen, sluipen, rennen, verstoppen en bovenal een beetje tactisch inzicht hebben… dat is het belangrijkste van dit spel. Een compleet veilige activiteit voor sportieve en minder sportieve mensen. Twee teams spelen tegen elkaar verschillende wedstrijdvormen in een uitdagend veld. Deze uitdagende outdooractiviteit maakt iedereen enthousiast en strijdlustig en is daarom erg geschikt voor teambuilding. Iedereen wordt enthousiast van het lasergamen!

 

Teamwork

Teamwork is de sleutel tot de overwinning. Wie werkt het beste samen en verovert de vlag? De duinen lenen zich uitstekend voor optimale schuilmogelijkheden en obstakels tijdens de verschillende spelvormen. Beweeg jezelf voort door het speelveld en besluit samen met je team om de tegenstander in de val te lokken of voor de frontal attack te gaan! Een perfect groepsuitje of bedrijfsuitje voor teambuilding! Iedereen vindt het outdoor lasergame geweldig: jong, oud, man of vrouw.

 

Na afloop van deze activiteit trek gekregen in iets lekkers? Je kunt bij ons BBQ-en bij het kampvuur op het zandterras. Na de activiteiten is er tijd voor een borrel en goed eten! Daar heb je dan zeker wel trek in.


Geïnteresseerd in dit toffe groepsuitje bij Paviljoen Zuidpier?

Lasergame is ook mogelijk in combinatie met twee van onze andere activiteiten. Wil je samen met een groep vrienden, de familie of voor de teambuilding van je personeel lasergamen in IJmuiden? Twijfel dan niet langer en vraag een offerte aan. Wil je meer informatie over de opties voor groepen, een uitje en/of arrangementen? Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292.

 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL