BEDRIJFSUITJE LANDBOARDEN INCLUSIEF BBQ

 

Zie je het al voor je? Op een supersized skateboard voortgetrokken worden door een powerkite? Dat kan! Geef je op voor een workshop voor jouw groepsuitje of bedrijfsuitje op het strand van IJmuiden. En na jouw harde werk, plof je op ons paviljoen en wordt de innerlijke mens verwend met een BBQ.  

 

 

Wat houdt landboarden in?

Landboarden is een extreme funsport! Het levert een enorme kick op als je een superhoge snelheid bereikt en de powerkite evengoed onder controle kunt houden. Landboarden is eigenlijk een combinatie van skateboarden en vliegeren op het strand. Je kunt soms wel tot 90 kilometer per uur gaan! Landboarden is de laatste jaren ontzettend populair geworden. Nederland is ook een mooi land om de sport te beoefenen, aangezien er vaak veel wind is.

 

Teambuilding

Landboarden is één van de ideale activiteiten voor teambuilding. Perfect voor een sensationeel groepsuitje of bedrijfsuitje! Maar voordat je kunt beginnen brengt de instructeur je de kneepjes van het powerliften bij. Vervolgens stappen we op het landboard om over het strand te rijden. Landboarden is de opstap naar het kitesurfen op zee. De succesbeleving is groot.

 

Als je het leuk vond tijdens de workshop en héél goed oefent, zou je uiteindelijk kilometers lang kunnen boarden langs de kust of op grasvelden. Veel kitesurfers beoefenen deze sport in de winter als het water te koud is of als er iets minder wind staat. Je kunt namelijk al met heel wat minder wind landboarden dan dat je op het water nodig zou hebben.

 

Kledingadvies

Ons motto is: 'slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding'. Onze activiteiten gaan dus altijd door. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij regenkleding verzorgen.

 

 

 

 

 

Arrangementen

Van landboarden krijg je trek en dorst! Daarom kun je samen met jouw groep collega's, vrienden of familie na de activiteit lekker neerploffen op ons strandpaviljoen. Wij verzorgen een complete BBQ en zorgen ook dat je heerlijke verfrissende drankjes krijgt. Check hier onze arrangementen. Niets gevonden? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. 

  

 

Landboarden bij Paviljoen Zuidpier!

Wil je samen met een groep vrienden, de familie of voor de teambuilding van je personeel landboarden in IJmuiden? Twijfel dan niet langer en vraag een offerte aan. Je kunt ook bellen naar 0255-514222 voor meer informatie.

 

 

 


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL