DISCGOLF BEDRIJFSUITJE

Kom discgolfen in IJmuiden

Discgolf als bedrijfsuitje

Neem het tegen elkaar op tijdens discgolf op het strand! 

Wedstrijdelement

Alle deelnemers leggen een parcours af. Degene met de minste worpen heeft gewonnen. 

Voor iedereen

Discgolf is een gezellige activiteit voor jong en oud. 


Een opkomende sport, die al zeer populair is in landen als Amerika, Japan en Nieuw Zeeland. We hebben het hier over discgolf. Dit is de frisbeevariant van het traditionele, normale golf. Super leuk om te doen tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje. Én je hoeft er niet voor naar het buitenland… Je kunt hiervoor gewoon terecht aan het Nederlandse strand bij Zuidpier in IJmuiden.

 

Hoe werkt het?

Na een korte introductie van de activiteit en een clinic over de verschillende werptechnieken, gaan we het strand op. Je werkt een uitdagend parcours af. In zo min mogelijk worpen probeer je de frisbee in de polehole te gooien (een ronde mand met kettingen). Degene met het minst aantal worpen wint de ronde! Discgolf is leuk voor jong en oud. Alle niveaus kunnen hieraan meedoen. Je wordt behendig met een frisbee en geniet met z’n allen van een heerlijke dag, de zee en elkaar!

 

Teambuilding in IJmuiden

Zoek je leuke activiteiten voor een bedrijfsuitje of teambuilding? Dan is discgolf een heel leuk idee. Wie legt als eerste het gehele parcours af en heeft de minste worpen? Hier zal waarschijnlijk nog lang over door worden gepraat tijdens feestjes. De locatie van de activiteiten van Zuidpier maakt dat de workshop nog sfeervoller wordt. Je doet het namelijk op het strand. En wie wordt daar nou niet blij van?! Wij wel, in ieder geval! Discgolf is een leuk en sociaal groepsuitje met wedstrijdelement.

 

Ik wil dit doen! Maar ik heb nog vragen…

Wil je meer weten over het discgolf zelf of over de opties voor groepen, een uitje, arrangementen en/of eten en drinken? Je kunt ons natuurlijk altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292. Je kunt het discgolf ook combineren met twee andere activiteiten, waarbij je een drie uur durend programma hebt.

 

Zie jij jezelf met een stel vrienden/familie of collega’s gaan discgolfen? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. Dit wordt een ervaring om niet te vergeten! Reserveer direct via deze link


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL