BEDRIJFSUITJE BOOGSCHIETEN

Schuilt er in jou een echte Robin Hood of zijn jouw collega's beter in boogschieten? Kom naar IJmuiden voor een gezellig groepsuitje of bedrijfsuitje inclusief boogschieten en een heerlijke BBQ!

 

Boogschieten is een van de activiteiten die je niet elke dag meemaakt. Het is een eeuwenoude sport, maar heel tof om een keer te doen. Vroeger werd het gebruikt als jacht- en oorlogswaren, maar nu is boogschieten een concentratiesport. Hoe leuk is het om goed te leren boogschieten en tegelijkertijd aan teambuilding te doen?! Ook de locatie van deze workshop is iets dat het groepsuitje nog leuker maakt. Het is namelijk aan het strand. 

 

De techniek

Je spant, richt en laat los! Easy! Of toch niet zo? Het zal niet lang duren voor jij het kunstje onder de knie hebt, maar voordat je kunt beginnen wordt de techniek van het boogschieten nog uitvoerig behandeld. Zo kun jij er alles uithalen en je vrienden/collega's inmaken. Iedereen kan boogschieten.. Ook jij! Een activiteit voor alle leeftijden. 

 

Begeleiding

Veiligheid staat bij Paviljoen Zuidpier altijd bovenaan, zo ook bij boogschieten. Daarom worden onze activiteiten begeleid door een deskundig en gediplomeerde instructeur. Deze instructeur zal je de techniek leren en ook als jij lekker je gangetje gaat, houdt hij/zij alles goed in de gaten. 

 

 

Boogschieten bij Paviljoen Zuidpier!

Kom ook boogschieten met jouw collega's of vriendengroep in IJmuiden! Je kunt ervoor kiezen om boogschieten te combineren met twee andere toffe activiteiten bij ons op het strand, maar je kunt het natuurlijk ook alleen bij boogschieten houden en af te sluiten met een heerlijke en gezellige BBQ!

 

Wie van jullie kan zich het beste concentreren, heeft het scherpste oog en de beste concentratie? Je komt erachter tijdens deze workshop. Je ging heen als jezelf, maar keert terug naar huis als een ware Robin Hood! 

Vraag nu een offerte aan!

Wil je meer informatie over de opties voor groepen, een uitje en/of arrangementen? Je kunt ons altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292. Of je vraagt hier een offerte aan!


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL