BEDRIJFSUITJE BLOKARTEN

Blokarten

 

Wil je een sportief bedrijfsuitje op het strand organiseren? Dan is blokarten in IJmuiden een van de allerleukste activiteiten om te doen. Het is de meest spectaculaire vorm van zeilen, maar dan op het strand. Het wordt daarom ook wel strandzeilen genoemd!

 

Blokart

 

Het strandzeilen is een spectaculaire en uitdagende activiteit, waarbij je de kracht van de wind gebruikt om zo hard mogelijk over het strand te racen. Maar heb jij al een beeld bij de blokart? Dit karretje rijdt op drie wielen en heeft zitruimte dicht bij de grond. Dit is superhandig, want doordat het zwaartepunt laag ligt en het gewicht goed verdeeld is, val je minder snel om wanneer de zeilen wind vangen. Een belangrijk onderdeel van de blokart is de mast met het zeil. Hiermee kan worden gestuurd en wordt de snelheid bepaald. Klinkt makkelijk, toch?

 

Groepsuitje/bedrijfsuitje

 

Blokarten is een rage die over is komen waaien uit Nieuw-Zeeland. Het staat garant voor een geweldige dag vol sport, actie en plezier. Heb je een groepsuitje of bedrijfsuitje? Dan is dit een van de perfecte activiteiten om te doen. Strandzeilen is daarnaast een super goede activiteit voor de teambuilding! Je kunt namelijk tegen elkaar racen om te kijken wie er de allersnelste is!

 

Het strandzeilen bevat alle ingrediënten voor een spectaculaire activiteit: snelheid, spanning en sensatie. Het is een onvergetelijke ervaring waar nog lang over nagepraat zal worden.

 

 


Leren Blokarten

Een goede instructie is wel zo belangrijk voor een ritje op de blokart. Veiligheid staat namelijk voorop bij Paviljoen Zuidpier. Na een korte instructie is iedereen in staat om deze spectaculaire sport zelfstandig te beoefenen.

 

Jong of oud, het is voor iedereen te leren. Race over het strand met de wind door je haren. Een ultieme manier om eens lekker uit te waaien.

 

 

Eten en drinken

Na het blokarten is er tijd voor een borrel en goed eten! We BBQ-en bij het kampvuur op ons zandterras.

 

Ons motto is: 'slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding'. Onze activiteiten gaan dus altijd door. Tegen een kleine meerprijs kan Outstanding Events regenkleding verzorgen.

 

 

Bedrijfsuitje boeken

Strandzeilen bij Paviljoen Zuidpier is ook mogelijk in combinatie met twee van onze andere activiteiten, waarbij je een drie uur durend programma hebt.

 

Wil je samen met een groep vrienden, de familie of voor de teambuilding van je personeel strandzeilen in IJmuiden?
Vraag nu een offerte aan

 


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL