BEACHVOLLEYBAL BEDRIJFSUITJE

Kom beachvolleyballen in IJmuiden

Op zoek naar een actief groepsuitje of bedrijfsuitje bij Zuidpier in IJmuiden? Kies voor beachvolleybal!

 

Beachvolleybal is een mix van actief bezig zijn, teambuilding en genieten van het strand. Beachvolleybal is één van de activiteiten die gegarandeerd voor veel fun zorgt!


Voordat je je vrienden of collega’s kunt verslaan met beachvolleybal, wordt er eerst een professionele uitleg gegeven. Hierbij worden de belangrijkste elementen en technieken behandeld. Als onze beachvolleybal-expert denkt dat jullie er klaar voor zijn, volgt de wedstrijd om deze technieken in de praktijk te brengen. Misschien wordt er zelfs een toernooi gehouden! Er wordt sowiewo een competitie opgezet, niet alleen voor de punten... ook zeker voor de beleving! 

 

Beachvolleybal is voor iedereen

Om te kunnen beachvolleyballen, hoef je bij Zuidpier geen topsporter te zijn. Iedereen die het leuk vindt kan meedoen. Jong of oud, voor iedereen is dit een leuke activiteit. Alleen al het feit dat je lekker een dagje op het strand bent met z’n allen, maakt het een geslaagde dag.

 

Groepsuitje

Beachvolleybal is een echte teamsport. Het gaat om de juiste samenwerking, kracht en discipline. Daarom is dit een van de beste activiteiten als bedrijfsuitje of voor teambuilding. Hoe leuk is het om te zien welke collega het hardst kan smashen? Of wie er het meest fanatiek wordt van zo’n spel? Hier kom je tijdens het uitje allemaal achter! 

 

Na de strijd zijn jullie natuurlijk erg hongerig en dorstig. Gelukkig kun je na het beachvolleyballen genieten van ons BBQ-buffet of diner onder het genot van een drankje. Wil je onze BBQ-buffetten of menukaart zien? Klik dan hier

 

Je kunt het beachvolleybal combineren met twee andere activiteiten, waarbij je een drie uur durend programma hebt, maar je kunt natuurlijk ook alleen komen beachvolleyballen.

 

Offerte of meer informatie

Wil je meer weten over het beachvolleyballen zelf of over de opties voor groepen, een uitje, arrangementen en/of eten en drinken? Je kunt ons natuurlijk altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292 of via deze link.

 

Zit jij in het winnende team? Kom erachter tijdens jouw uitje in IJmuiden!

 


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL