BEACH LACROSSE BEDRIJFSUITJE

Beach lacrosse in IJmuiden

Beach lacrosse is een spectaculaire sport die basketbal, voetbal en hockey combineert. Deze strandactiviteit kun je op het strand van IJmuiden bij Paviljoen Zuidpier doen. Goed voor de teambuilding tijdens een groepsuitje of bedrijfsuitje. De sport draait om inzicht, behendigheid en communicatie.


 

Net als bij andere balsporten, heb je bij Beach lacrosse in beide teams een doelman of –vrouw die het doel verdedigt. Bij dit spel gaat het erom dat er zo vaak mogelijk gescoord wordt. Met een crosse (de stick die je vasthoudt tijdens het spel), die aan het uiteinde een vangnet heeft, moet je de bal vangen en vanuit het netje in het doel proberen te werpen. Het team dat scoort krijgt een punt. Het is geen makkelijk spel, want je moet een goede behendigheid, communicatie en samenwerking hebben tijdens dit spel.

 

Van Indianen naar IJmuiden

Beach lacrosse is de oudste georganiseerde sport van Noord Amerika. Oorspronkelijk werd Beach lacrosse gespeeld door de indianen om hun conflicten op te lossen en nieuwe krijgers te trainen. Nu dus ook 'gewoon' in IJmuiden! En Beach lacrosse is ook voor iedereen!

Op het strand laten we het fysieke contact achterwege. Hierdoor blijft er een fantastische sport over die door iedereen gespeeld kan worden! Ideaal dus voor de teambuilding tijdens het groepsuitje of bedrijfsuitje.

 

 

Andere activiteiten en eten en drinken

Beach lacrosse bij Zuidpier is ook mogelijk in combinatie met twee van onze andere activiteiten, waarbij je een drie uur durend programma hebt. Wil je samen met een groep vrienden of de familie Beach lacrosse spelen in IJmuiden? Twijfel dan niet langer en vraag een offerte aan. Wil je meer informatie over de opties voor groepen, een uitje en/of arrangementen bij Paviljoen Zuidpier? Kijk dan hier. Je kunt ons natuurlijk altijd bellen voor direct contact. Dat kan via de telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292.

 

Welk team heeft het in zich om de tegenstander te verslaan? Beach lacrosse in IJmuiden staat garant voor heel veel lol. Durf jij het aan?


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL