ARROW COMBAT BEDRIJFSUITJE

Arrow combat in IJmuiden

Arrow watte? Arrow combat! En we geven je alvast een WAARSCHUWING: deze activiteit is niet voor watjes. Maar gaaf is het wel! Arrow combat is vergelijkbaar met lasergamen en paintbal, maar dan net even anders…  Zuidpier uit IJmuiden legt het je uit!


 

Pijl en boog schieten op elkaar? Je kunt Arrow combat ook wel zien als trefbal in combinatie met boogschieten op het strand. Niet voor watjes, want waarschijnlijk neem je een blauwe plek mee naar huis. De winnaar is het team dat als eerste alle targets uit het bord van de tegenstander heeft geschoten, maar leuker is natuurlijk om al je tegenstanders uit te schakelen. Arrow combat wordt gespeeld met een speciale pijl met een foam punt. Een blauwe plek dus, maar veilig is het wel! Een begeleider van Paviljoen Zuidpier zorgt er ook voor dat het spel veilig verloopt. Veiligheid staat bij ons namelijk altijd op nummer één.

 

Arrow combat als uitje

Arrow combat is het perfecte groepsuitje of bedrijfsuitje om de teambuilding mee te bevorderen. Het is namelijk weer eens iets anders, maar tegelijkertijd een spannende activiteit, waarbij je ook veel fun kunt hebben met je collega’s of vrienden. Teamspel, reflexen, precisie en lachbuien staan centraal tijdens het ontdekken van deze vrij onbekende sport.

 

Arrangementen

De dag wordt nóg leuker als je het zelf kunt inrichten. Daarom biedt Zuidpier uit IJmuiden de mogelijkheid om deze activiteit met twee andere activiteiten op het strand te combineren. Bekijk welke activiteiten er nog meer bij jullie passen en maak er een onvergetelijk groepsuitje of bedrijfsuitje van! Arrow combat is voor jong en oud. Iedereen die wel tegen een stootje kan, is welkom bij ons. Na een dagje uit, kun je bij ons genieten van een BBQ-buffet of diner onder het genot van een drankje. Bekijk hier onze arrangementen of vraag een offerte op maat aan.

 

Ben je er nog niet helemaal over uit of je Arrow combat wilt gebruiken voor de teambuilding van jouw groep? Of wil je meer weten over de opties voor groepen, een uitje, arrangementen en/of eten en drinken? Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen voor vragen via de volgende telefoonnummers: 0255-514222 of 06-46880292 of stuur een mail via de contactpagina

 


 

PAVILJOEN ZUIDPIER | KENNEMERSTRAND 160-172 | 1976 GA IJMUIDEN

0255-514222 | INFO@ZUIDPIER.NL